Shopping Cart

KLAUZULA INFORMACYJNA RODO FACEBOOK

Profil Medical honey PPE – 1400 publiczny. Administratorem Twoich Danych Osobowych,które pozostawiasz odwiedzając nasz profil (m.in. komentarze, polubienia, identyfikatory internetowe oraz adres IP urządzenia) jest Medical Honey Sp. z o.o. z siedzibą w Białymstoku ul. ZAGÓRNA 2, BIAŁYSTOK, kod 15-820, NIP: 9662116870, tel. 507786845, e-mail: iod@medicalhoney.pl zwany dalej ADO.

Twoje dane osobowe są przetwarzane w celu umożliwia Ci aktywności na Profilu; efektywnego prowadzenia naszego profilu, poprzez przedstawienie Ci informacji o naszych inicjatywach i wydarzeniach, innej aktywności oraz w związku z promowaniem przez nas różnego rodzaju wydarzeń usług oraz produktów, a także w celach statystycznych i analitycznych oraz w celu dochodzenia roszczeń i obrony przed roszczeniami. Podstawą przetwarzania danych osobowych jest nasz prawnie uzasadniony interes (art. 6 ust. 1 lit f RODO) polegający na promowaniu naszej oferty, marki oraz poprawianiu jakości świadczonych przez nas usług. Nie przekazujemy Twoich danych osobowych na zewnątrz. Pani/Pana dane osobowe będą przechowywane przez okres niezbędny do realizacji celu. W każdym momencie możesz zgłosić sprzeciw przeciwko przetwarzaniu danych osobowych z przyczyn związanych z Twoją szczególna sytuacją. Przysługuje Pani/Panu prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych, gdy uzna Pani/Pan, że przetwarzanie danych osobowych narusza przepisy RODO. Podanie danych jest dobrowolne, wynika z istoty i zasad funkcjonowania Facebooka.

Unikalny suplement

certyfikowany przez Uniwersytet Medyczny w Białymstoku

Darmowa dostawa

produktów na terenie kraju do zakupów powyżej 500 zł

100% Bezpieczne Zakupy

PayU / PayPal / MasterCard / Visa

© Medical Honey 2020

logo-ue